Napomena

Dobrodošli na VasDoktor.com. Korišćenjem našeg portala, saglasni ste sa sledećim napomenama i uslovima. Ovi uslovi su osmišljeni da zaštite i Vas i nas, i važno je da ih pažljivo pročitate.

 

Ograničenje odgovornosti

Informacije pružene na VasDoktor.com su isključivo informativnog karaktera i ne zamenjuju profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili tretman. Ako sumnjate da imate zdravstveni problem, odmah se obratite Vašem lekaru ili kontaktirajte hitnu službu. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve direktno ili indirektno proizašle štete kao rezultat korišćenja informacija sa našeg portala.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem VasDoktor.com, potvrđujete da ste stariji od 18 godina i da nemate zdravstvenih problema koji bi mogli uticati na Vaše rasuđivanje, kao što su duševne bolesti, mentalni hendikep, trovanje, lekove ili bilo koji drugi zdravstveni problem. Informacije na portalu koristite kao vodič, a ne kao zamenu za profesionalnu medicinsku pomoć.

Privatnost i zaštita podataka

Vaša privatnost je nama važna. Obećavamo da će lični podaci koje delite sa nama biti korišćeni samo u svrhu poboljšanja kvaliteta usluge i neće biti deljeni sa trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada to zahteva zakon ili u cilju zaštite javnog zdravlja i bezbednosti.

Autorska prava i intelektualna svojina

Sadržaj na VasDoktor.com, uključujući tekstove, grafike i slike, zaštićen je autorskim pravima i ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja.

Izmene i prekidi

Zadržavamo pravo da izmenimo, dopunimo ili uklonimo sadržaj našeg portala u bilo koje vreme bez prethodnog obaveštenja. Takođe, ne garantujemo da će portal biti dostupan u svakom trenutku bez prekida i grešaka.

Linkovi trećih strana

Na VasDoktor.com možete naći linkove ka drugim sajtovima koji nisu pod našom kontrolom. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj ili prakse privatnosti tih sajtova.

Korišćenjem VasDoktor.com, izričito prihvatate sve gore navedene uslove i ograničenja odgovornosti. Ukoliko niste saglasni sa bilo kojim od ovih uslova, molimo Vas da ne koristite naš portal. Vaše sugestije i komentari su nam dragoceni i možete ih deliti putem naše kontakt forme ili na info@vasdoktor.com e-mail adresu.

Newsletter

Postanite deo naše zajednice! Prijavom na naš newsletter osiguravate da ne propustite ni jednu važnu informaciju ili savet koji vam može pomoći da poboljšate zdravlje.

Uspešno ste se subscribovali Pokušajte ponovo

Dobrodošli na portal VasDoktor koji je nastao iz jedinstvene i duboko psihički ukorenjene
potrebe ljudi da dođu do saznanja o određenim bolestima i medicinskim stanjima.

Korisni Linkovi

Najnovije objave

Copyright © 2024 Vaš Doktor | Sva prava zadržana